Vividus 2

Opholdsstedet Vividus 2

Opholdsstedet Vividus 2 ligger på Fruerhusvej 21 i Solbjerg nær landsbyen Bælum i Østhimmerland. Her er ca. 2 kilometer til Bælum by, med indkøbsmuligheder, skole til 7. årgang, børnehave, idrætshal og ungdomsskole.
Der er 5 km til Terndrup by med skole med overbygning, indkøbsmuligheder, ungdomsklub, svømmehal, idrætsforening, ridning, spejder mm.
Bygningerne er oprindeligt landsbyskole. Der er 4550 km² grund som udgør et stort græsareal med fodboldbane og bålplads.

Selve bygningerne er renoveret, så der nu er i alt 819 m².

Stueplan er på 462 m² og indeholder: seks store værelser med eget bad og toilet og et vagt værelse med eget bad og toilet.

Der er fordelingsgang, køkken, fællesrum med spiseplads og opholdsstue, vaskerum, ekstra badeværelse, kontor og Idrætssal på knap 100 m². I idrætssalen er der optegnet baner til Badminton, og Basketball, og der er opsat net til basketball, badminton, volleyball, minitennis samt fodboldtennis. Endvidere er der udstyr til hockey, fodbold, håndbold samt motions og fitness udstyr.

1. sal er på 73 m² og indeholder repos, kontorer og mødelokale.

Kælderen er på 284 m² hvori der indrettes diverse opholdsrum til aktiviteter såsom motionsrum, bordtennis, værksted mm. Desuden er der 74 m² uudnyttet loftrum.